"Den simple løsning når du skal flytte"

​✓​  Døgnvagt​

✓  Flyttegods altid forsikret

✓  Mere end 25 års erfaring

Flytning af klaver, flygel, piano og orgel​

Hos Benny's Flytteservice nær Roskilde, Ringsted og Slagelse på Midtsjælland, har vi over 25 års erfaring med klaverflytning. 

​Derfor kan du trygt overlade enhver klaverflytning til os. Vi tilbyder alle former for flytning af klaver, samt flytning af flygel, piano, spinet, orgel og lignende instrumenter.

Professionel klaverflytning har fordele

​Det er ikke så dyrt at benytte en flyttemand til flytning af klaver, selvom mange tror det modsatte. Dertil kommer, at man nemt skader klaver, interiør og mandskab, hvis man ikke er professionel. 

Vi har naturligvis en forsikring, hvis vi alligevel kommer til, at skade klaveret eller interiøret under klavertransport. Vi tilbyder endvidere møbelopbevaring, herunder klaveropbevaring, hvis I af den ene eller anden årsag ikke har plads til jeres klaver eller flygel, i en kortere eller længere periode.

Årsagen til, at du kan have behov for flytning af klaver, kan være mange - det kan være i forbindelse med en midlertidig bolig, skilsmisse eller dødsbo, at klaveret må opholde sig på et lager i en overgangsfase. Vi lægger stor vægt på, at minimere enhver anledning til reklamationer.

Samtidig lægger vi vægt på, at flytning af klaver skal gennemføres hurtigt og effektivt. Vi går heller ikke på kompromis med tid og sted, og vores fokus er altid, at indboet kommer sikkert og uskadt frem, ved klavertransport og andet flyttegods.

Få et helt uforpligtende tilbud på flytning af klaver

​Hvad koster klaverflytning? Der er mange forhold, som spiller ind ved flytning af klaver såsom størrelse, adgangsforhold og afstand. Vi giver gerne en uforpligtende pris på klaverflytning og transport af klaver. 

Vi har døgnvagt, så du kan altid ringe på mobiltelefon 4015 0880 eller på telefon 59 18 88 88 for at få en drøftelse af klavertransport og pris. Du kan naturligvis også altid skrive til os på power@paradis.dk.

Skriv til os vedrørende klaverflytning

Udfyld nedenstående felter, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Benny's Flytteservice er vurderet ​5 ud af 5 stjerner ud af 4 anmeldelser på Facebook

Benny's Flytteservice

Østrupvej 28, 4350 Ugerløse

Tlf.: 5918 8888
Mobil: 4015 0880

​Email: power@paradis.dk

​  Følg os på ​facebook

​CVR: 17354655