"Den simple løsning når du skal flytte"

Møbelopbevaring - lad os opbevare dine møbler

Skal du flytte til en mindre bolig, og har du ikke plads til alle dine møbler, tilbyder vi møbelopbevaring i forbindelse med din flytning.

Opbevaring af møbler og indbo

Vi kan opbevare hele dit bo, hvis der er behov for det, eller det kan være enkelte møbler der skal opbevares, mens du er i gang med, at flytte til en ny bolig.

Benny’s Flytteservice er beliggende i Ugerløse, men vi står gerne for møbelopbevaring for kunder i Roskilde, Ringsted, Slagelse og resten af Sjælland. 

I den forbindelse er der selvfølgelig også mulighed for, at benytte vores møbelopbevaring, hvis du har behov for midlertidig opbevaring af dine møbler.

Husk at det også er muligt at låne vores solide flyttekasser gratis, ved privatflytning eller erhvervsflytning. Vi tager dog en fast pris på levering og afhentning af flyttekasserne.

Kontakt os og hør mere om vores møbelopbevaring

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for opbevaring af møbler, i forbindelse med din flytteopgave, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for møbelopbevaring og hvordan vi står opbevaring af møbler.

Du kan ringe til os på telefon 59 18 88 88 / 40 15 08 80, eller du kan skrive til vores e-mail power@paradis.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse, eller en pris på møbelopbevaring.

Skriv til os angående møbelopbevaring

Udfyld nedenstående felter, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dine spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★

Benny's Flytteservice er vurderet ​5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser på Facebook

​Benny's Flytteservice

Østrupvej 28, 4350 Ugerløse

Tlf.: 5918 8888
Mobil: 4015 0880

​​Email: power@paradis.dk

Følg os på ​facebook

​CVR: 17354655